Karton Freezer

Karton Freezer

Freezer kardus tiasa ngabekukeun atanapi niiskeun produk dina kardus, kantong plastik atanapi bungkus ngaleutikan. Freezer karton torowongan kami mastikeun katirisan gancang anu ngajaga produk anjeun sacara optimal. Sakur produk rangkep - karton, kotak, baki atanapi wadah bulk.

Sistem pre-sorting, unit beku canggih sareng distribusi kaluaran sadayana nyumbang kana kualitas produk, bari nurunkeun biaya tenaga kerja.


  • Serbaguna: Cocog jeung katirisan ofbeef, jangjangan, babi jeung cooling bungbuahan, kéju, jsb
  • Kapasitas: nepi ka 500 ton/dinten.
  • katirisan aliran hawa Horizontal Efisien: Acarton freezer ngaminimalkeun retentiontime pikeun produk boxed ku ngajaga duanana hawa katirisan hawa sarta laju hawa kalawan horizontal sapanjang sakabéh tingkat.
  • Inténsitas tenaga kerja rendah: Freezer karton ngirangan beban kerja sareng waktos sareng ngirangan biaya tenaga kerja.
  • Tracibility produk: henteu bets produk, waktos katirisan, sareng lokasi tiasa dilacak. Fleksibel: éta tiasa ngabekukeun sababaraha produk dina waktos anu sami.
  • Kontrol pinter: kontrol PLC, sistem ngawaskeun motor servo, shooting masalah jauh.
Meunangkeun di touch